събота, 19 април 2008 г.

сряда, 2 април 2008 г.

Подстрижка

Днес се подстригах :D

четвъртък, 20 март 2008 г.

Saint Transformers

Не се сдържах просто :D

Мачка с пръчка :D


От създателя на лудата Double Wires ,Adventure Of Cat! е игра в която имате за главен герой котка и нещо подобно на пръчка с която да се движите напред.Може да използвате за отблъскване всичко по нивото,включително и облаците.Малка,приятна и АНГАЖИРАЩА игра,защото повярвайте ми,зарибите ли се един път,няма спиране :) Enjoy

вторник, 18 март 2008 г.

неделя, 16 март 2008 г.

сряда, 12 март 2008 г.

Something big !

С Raven започнахме записа на една песничка.Текстът и музиката са негови и аз съм вторият вокал.Стилът е пънк,музиката е зверска,текстът и той е супер нечовешки.За момента сме на етап "първи куплет и припев",ама нищо не се знае.Предполагам,че до края на седмицата ще успеем да я запишем цялата.Очаквайте я в скоро време :)

събота, 1 март 2008 г.

Честита Баба Марта !




Днес е Баба Марта.Вързахме мартениците вече и се радваме че времето се затопля и идва пролет :)Желая ви много здраве,щастие и късмет ! И не забравяйте-МАРТЕНИЦА FTW !!!!

Alone in the dark 5 trailer (with BG SONG !!!!!)

Новото трейлърче на Alone in the dark 5 е размазващо,а българската песен ,която звучи е просто невероятна!Всъщност вижте за какво говоря :)

Intro

"Време е да започна да пиша!"(отново),казах си аз и набързо си спретнах едно чисто ново блогче.Старият блог ми беше писнал и реших че е време за промяна.Какви точно ще бъдат промените,ще разберете в близкото бъдеще :) Поздрави